Femke Boonekamp

Femke Boonekamp, klinisch psycholoog-psychotherapeut

In 1998 rondde ik mijn studie klinische psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam af. Daarna volgde ik de opleiding tot GZ-psycholoog  en de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog – psychotherapeut.  In mijn werk als psychotherapeut heb ik mij onder meer bekwaamd in groepspsychotherapie en Affect Fobie Therapie. Ik ben geregistreerd  groepspsychotherapeut (NVGP) en geregistreerd AFT-psychotherapeut (NVPP).

Vanaf 1998 heb ik bij  verschillende GGZ-instellingen gewerkt, Jellinek (verslavingszorg), Altrecht (psychotherapie en acute psychiatrie volwassen), Zaans Medisch Centrum (deeltijd behandeling persoonlijkheidsstoornissen en medische psychologie). Sinds 2014 werk ik in mijn eigen praktijk en geef ik regelmatig cursussen over mijn vak.

“Mijn behandelingen zijn persoonsgericht, ik bekijk samen met de cliënt wat nodig is om weer energie en vertrouwen te krijgen, waarbij ik uitga van de kracht van mensen. Ik vind een vertrouwd contact in een oordeelvrije omgeving belangrijk, zodat er een goede basis is om samen aan het werk te gaan. Doel van mijn behandelingen is samen te gaan begrijpen wat maakt dat een cliënt vastloopt en stap voor stap te gaan ervaren hoe het anders kan, zodat iemand vanuit meer innerlijke vrijheid en vertrouwen zijn leven kan vormgeven. Ik werk inhoudelijk volgens de laatste richtlijnen in de geestelijke gezondheidszorg en draag zorg voor de kwaliteit van mijn werk door regelmatige bijscholing en intervisie met collega’s.”

Email: f.boonekamp@psychotherapiedetijd.nl
Telefoon: 06 – 15 65 75 19

Actuele aanmeldingswachttijd:  Groepstherapie: geen wachttijd. Individuele therapie: ongeveer 4 maanden.

Aangesloten bij: LVVP, NVGzP, NVGP en NVPP                   

BIG registratie GZ-psycholoog – Klinisch psycholoog:  39054628025
BIG registratie Psychotherapeut : 59054628016
AGB-code persoonlijk: 94017651 | KvK-nummer: 60898054

Voor het kwaliteitsstatuut klik hier.